VICTORIA SECRET

MODELLEN NEMEN ONS ACHTER DE SCHERMEN IN DE VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW

MODELLEN NEMEN ONS ACHTER DE SCHERMEN IN DE VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW

Dimitrios Kambouris / Getty

Dimitrios Kambouris / Getty

De vibe backstage in de Victoria’s Secret Fashion Show kon niet verder liggen dan die van Fashion Week. In plaats van modellen die rustig zitten, terwijl ze op koffie zitten en een boek lezen, vind je meisjes die eigenlijk aan het chatten, lachen en grappen maken.

Het helpt waarschijnlijk dat veel van de modellen in de show langdurige vrienden zijn, dus de show moet als een soort van reunie van . Wat de reden ook is – het is gewoon leuk om iedereen te zien die zo gelukkig en adorably goofy doet, zoals het net zo leuk is om in de show te zien.

Hier zijn onze vijf favoriete Instagram snaps van de meiden achter de schermen:

Controleer Josephine Skriver speels voor de stap en herhaal – zij is zo enthousiast om daar te zijn als de journalisten.

 

Het is de Fantasy Bra! Caroline Brasch Nielson (met Josephine Skriver, links) ondertekend deze foto, “We willen die diamanten boobies.” [ Sic ]

Sara Sampaio pronkt met een fotobedrijf backstage.

Misschien de beste selfie van alle modellen tijd: Behati Prinsloo, Lily Donaldson, Joan Smalls, Constance Jablonski en Sara Sampaio.

TAGS
JOAN SMALLS VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW JOSEPHINE SKRIVER CONSTANCE JABLONSKI- MODELLEN SARA SAMPAIO LILY DONALDSON VICTORIA’S SECRET CARA DELEVINGNE CAROLINE BRASCH NIELSEN BEHATI PRINSLOO
KARLIE KLOSS

MODELLEN NEMEN ONS ACHTER DE SCHERMEN IN DE VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW

pinit fg en rect red 28 - MODELLEN NEMEN ONS ACHTER DE SCHERMEN IN DE VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

.

Related posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *