VICTORIA SECRET

EEN KIJKJE IN DE DE VICTORIA’S SECRET MODELLEN BADASS BOXING GYM WAAR ZIJ IN AAN HUN MOOIE FIGUUR WERKEN

EEN KIJKJE IN DE VICTORIA’S SECRET MODELLEN BADASS BOXING GYM WAAR ZIJ IN AAN HUN MOOIE FIGUUR WERKEN

Omdat het slaan van dingen een heel goede training is.
Sigrid Agren laat haar Gotham Gym resultaten zien op de Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Sigrid Agren laat haar Gotham Gym resultaten zien op de Victoria’s Secret Fashion Show. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Het is goed gedocumenteerd dat modellen als professionele atleten moeten trainen om in hun gekozen beroep te blijven. Dus als een groep van hen op een bepaalde sportschool wordt gezien , weet je dat het waarschijnlijk de moeite waard is om uit te checken.

Gotham Gym , een boks gym in het West Village in New York, is zo’n plek die onlangs een model magneet geworden is. Cara Delevingne, Sigrid Agren Josephine Skriver, Kendall Jenner, Gigi Hadid en Sara Sampaio hebben er allemaal mee gewerkt met eigenaar / trainer Rob Piela – en veel van hen hebben hun ervaringen door Instagram video’s gedocumenteerd. Om te kunnen voorbereiden op mijn tv-weergave van de Victoria’s Secret Fashion Show , ging ik gisteren naar de sportschool in het midden van een woedende nor’easter om een ​​training te proberen.

Ik wist dat ik op de juiste plek was toen ik Sigrid Agren met Piela uitzag en de hel uit een zware tas slaan. Randy Humola, Gotham’s manager, legde uit waarom hij denkt dat Gotham zo populair geworden is met deze zeer specifieke deelgroep van de bevolking. Het antwoord? Piela zelf.

‘Ik heb hem nooit gezien, doe hetzelfde twee keer met iemand hetzelfde trainen. Het is zijn mogelijkheid om te draaien , ‘ vertelde Humola mij . “ Hij traint tien mensen per dag met tien verschillende trainingen, en dat drijft naar het personeel. Ze maken ze fris en interessant.” Dus als je op zoek bent naar Piela’s training en start je eigen boxing gym, zal het lastig zijn, want de trainingen zijn zo geïndividualiseerd.

Echter, dat is niet te zeggen dat er geen gewone threads zijn in een typische boxing workout. Terwijl boksen lijkt te staan ​​tegen het ‘girly’-beeld van modellering, is het eigenlijk een perfecte training: de sport beschikt over lichaamsgewichtstraining (denk push-ups en jump squats) in plaats van grote gewichten en ton cardio-intervallen, die gelijkwaardig zijn aan leanheid . Humola zei dat een typische ronde in een gevecht drie minuten van all-out vechten met een minuut rust tussen ronden, zodat de 3-op-1 ratio is hoe ze trachten te trainen. Drie minuten klinkt niet zo veel, maar ik durf je te proberen drie minuten van burpees te handhavenOf een plank. Niet te vergeten dat ponsen veel stress verlicht, en stresshormonen zijn bekend om je op de pond te verpakken. Humola zei trainers in Gotham concentreren zich ook op “proprioceptieve” training, wat betekent dat dingen iets evenwichtig maken, zoals op een wobble board.

Nadat Piela klaar was met training Agren (die hem een ​​grote, zweetige knuffel gaf na de sessie), stopte hij met me te praten. Ik wilde weten hoe snel je resultaten kon zien met boksen. “U ziet zeker resultaten binnen de eerste week,” zei hij. “U zult binnen een week beter worden, maar hoe kleiner wordt, hangt af van hoe u eet. En consistentie is belangrijk.” Wat betreft het grootste verzoek van modellen, en inderdaad, alle vrouwen die hij treint? “Alles gaat alles over de heupen en de benen. Vrouwen bewaren vet in het onderste deel van hun lichaam, en dat is meestal wat de meeste vrouwen vragen wanneer ze komen,” zei hij.

Terwijl individuele training is de belangrijkste focus van de sportschool, Gotham heeft  ook aanbieden groepssessie (tarieven beginnen bij € 130 voor een maandelijks lidmaatschap, die deze klassen behoren). Ik heb op een aantal handbanden en handschoenen gegord en in de ring gekomen met instructeur / professionele bokser Sechew PowellEn ongeveer 12 andere mensen om de les te doen. De les is begonnen met conditioneringsoefeningen met een minuut interval. We hebben jumping jacks, burpees, springen squats, push-ups, planken, voetbal schoppen – en ik kan me niet meer herinneren wat meer omdat mijn hersenen op dat punt kort op zuurstof was. Daarna werden we geparkeerd met een partner voor sparring. Mijn uitzonderlijk aantrekkelijke partner is misschien wel een model geweest, zij was mooi en heel lang en zet me de hele tijd op knielhoogte. (Effectieve distractor voor je partner, zeker.)

Hoe dan ook, voor de rest van de klas hebben we beurten gehouden met pads en elkaar op elkaar verslaan met verschillende boxing combinaties. Powell liep rond om ons formulier te corrigeren en algemene aanmoediging te schreeuwen. Ik waardeerde vooral hoe hij me “champ” noemde terwijl ik me vertelde om meer te draaien als ik punch. Ik voelde me alsof een kampioen er gewoon in dat krappige weer komt en daarna in nat nat sneakers uitwerkt.

Op het einde was ik zweetig, endorfine gevuld en inhoud. Vandaag kan ik mijn armen niet boven de schouderhoogte opheffen vanwege pijn, dus ik vind het een succes. Ik kan me alleen maar voorstellen dat er vijf dagen per week ergens uit werken, zoals sommige van de modellen wel resulteren in resultaten .

Humola vertelde van Agren en de andere modellen die in Gotham trainen: ‘Dat is het beste. Je ziet een meisje zoals dat, die daglicht op een matige manier is, een model per dag. Dan verandert ze in een dier!’

Bewijs hier:

 

TAGS
GOTHAM GYM JOSEPHINE SKRIVER SARA SAMPAIO SIGRID AGREN CARA DELEVINGNE VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW MODEL TRAININGEN LAIS RIBEIRO

DIT IS DE VICTORIA’S SECRET MODELLEN BADASS BOXING GYM WAAR ZIJ IN AAN HUN MOOIE FIGUUR WERKEN

pinit fg en rect red 28 - EEN KIJKJE IN DE DE VICTORIA'S SECRET MODELLEN BADASS BOXING GYM WAAR ZIJ IN AAN HUN MOOIE FIGUUR WERKEN

.

Related posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *